Wie zijn wij

Widaro

van links naar rechts: Daniëlle, Wilma, Eefke en Rosemarijn

 

Eefke
Eefke is de eigenaresse van Widaro. Zij heeft éénentwintig jaar geleden Widaro opgericht. Eerst werkte zij vanuit huis en stond op verschillende beurzen. Acht jaar geleden is zij samen met Daniëlle een winkel begonnen in Zwolle. Na drie jaar besloten zij om naar een andere locatie te gaan en dat is de Luttekestraat, waar Widaro nu nog steeds is gevestigd. Eefke is het creatieve brein binnen Widaro. Zij heeft een uitstekend gevoel voor het ontwerpen van de meest bijzondere sieraden.

Daniëlle
Daniëlle is samen met Eefke de winkel begonnen in Zwolle. Zij heeft rechten gestudeerd en  beheerd daarom de zakelijke en financiële kant binnen Widaro. Daarnaast ontwerpt zij ook sieraden en doet dit geheel in haar eigen stijl. Dit zorgt ervoor dat de collectie altijd zeer divers is. 

Wilma
Wilma is zeven jaar geleden bij Widaro komen werken. Wilma is verantwoordelijk voor het etaleren in de winkel. Zij zorgt ervoor dat er smaakvolle combinaties van de verschillende producten zichtbaar zijn in de winkel. Daarnaast is Wilma een goede verkoopster en maakt ook verschillende sieraden.

Rosemarijn
Rosemarijn is drie jaar geleden bij Widaro komen werken. Sinds een jaar werkt zij hier fulltime. Zij is verantwoordelijk voor de website en webwinkel. Daarnaast maakt zij ook verschillende sieraden.