€ 5

KLIK HIER

WIDARO

Op zoek naar sieraden en mode accessoires anders dan andere? Komt u dan eens langs bij WIDARO in Zwolle.

WIDARO sieraden is gevestigd in Zwolle en biedt handgemaakte sieraden die bestaan uit een combinatie van Swarovski kralen en parels, glaskralen en kunststof en nikkelvrije elementen. De ontwerpen zijn zeer exclusief: elk exemplaar wordt zelf ontworpen en in beperkte oplage gemaakt.

Om volledig in lijn te blijven met de trends van het seizoen, worden constant nieuwe sieraden aan de winkel toegevoegd. Bij het ontwerpen van deze sieraden laten wij ons inspireren door de gepresenteerde stijlen en kleuren tijdens de shows van grote modemerken voor het betreffende seizoen.

Naast sieraden biedt WIDARO ook een kleine collectie kralen en onderdelen aan zoals: glaskralen, swarovski kralen, veters, diverse sluitingen, diverse oorbelhaakjes en andere materialen om zelf sieraden te maken.

Buitenom sieraden en losse onderdelen kunt u bij WIDARO ook terecht voor een deel van de collectie van Sticks & Stones (tassen), Becksöndergaard (tassen, sjaals en portemonnees), Camps & Camps (oorbellen), Ayala bar, PScallme, NO3, Biba (oorbellen en armbanden).

Naast onze winkel in Zwolle is een selectie van onze producten ook te koop via de webshop.


Bezoek onze winkel:
Luttekestraat 26
8011 LR Zwolle
Openingstijden