Levering en retour

Levering
Wanneer u iets besteld heeft, moet u het vooraf aan ons betalen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen versturen wij de bestelling voor 16:00 uur dezelfde dag nog. Bestellingen op zaterdag vanaf 13:00 en op zondag worden maandag verstuurd.

Retour
Wij geven zoveel mogelijk informatie over de artikelen, zodat het door uw gewenste artikel voldoet aan uw verwachtingen. Mocht het sieraad of accessoire toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u de mogelijkheid het artikel terug te sturen. U heeft 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat u het product ontvangt. Wilt u het artikel terugsturen, dan moet u dit zo snel mogelijk melden via het e-mail adres info@widaro.nl. In deze mail kunt de reden aangeven waarom u het artikel wilt terugsturen. Het artikel moet in dezelfde staat zijn zoals u het gekregen heeft. De retourkosten zijn voor de klant. Of u kunt de artikelen terugbrengen in de winkel. 

Kralen en benodigdheden kunnen helaas niet terug gestuurd worden. 

De terugbetaling wordt gedaan binnen 1-2 werkdagen, zodra de artikelen in de winkel terug zijn. Het geld staat binnen 1-2 weken op uw rekening.