Nieuwe merken in de winkel 🧡

Nieuwe merken in de winkel 🧡

We hebben nieuwe merken in de winkel. Leuk om de collectie zo af en toe verder uit te breiden naast de mooie merken die we al hebben! 

Zo is er een nieuw Deens merk Enamel copenhagen, mooie verfijnde sieraden met een elegante uitstraling. Bekijk de collectie, klik op de foto!

In de winkel hebben we ook mooie ringen van het nieuwe merk A new Day Amsterdam. De ringen hebben een vintage look en komen waarschijnlijk binnenkort online.

En het merk The finds is erbij gekomen. The Finds is een zorgvuldig samengestelde collectie van betaalbare, vergulde sieraden van de hoogste kwaliteit. Om eindeloos te dragen en te combineren. Made to wear & made to last! Binnenkort ook online te shoppen. 

Zo breiden we de collectie steeds weer iets uit, sommige merken hebben we een tijdje in de collectie, maar passen dan toch niet bij onze winkel en we hebben ook merken al jaren in de winkel, zoals Ayala bar, Karma, Camps & Camps en Ibu jewels.

Kom gauw een keer langs in de winkel om te zien of er iets moois voor je tussen zit. We hebben je natuurlijk altijd graag en geven je graag advies. Online kunnen we natuurlijk ook altijd helpen, chat via de webshop, of stel je vraag bij een product! 

Voor meer inspiratie volg ons op instagram, daar laten we vaak mooie combinaties zien van de verschillende merken en de verschillende sieraden.

Liefs, Widaro

 

 


Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.