November, cadeau ideetjes voor de Sint

November, cadeau ideetjes voor de Sint

De feestmaanden zijn in aantocht en we hebben zoveel moois voor de Sinterklaas en natuurlijk ook voor de Kerst. Of je nu op zoek bent om een geliefde of natuurlijk jezelf te verwennen met een mooi cadeau we hebben genoeg leuks. We zullen je wat ideeën geven voor de cadeautjes:

1. Stijlvolle armbanden  

Kies uit de verschillende mooie armbanden, van fijntjes met kleur of mooi in goud en zilver. We hebben armbanden vanaf €8,- per stuk. Kies een armband uit onze Widaro collectie of van een mooi merk. Wil je graag een andere maat van een Widaro armband, dan kunnen we deze ook voor je maken. Stuur ons dan een berichtje.

2. Sprankelende oorbellen

Geef de glans van het seizoen met een paar sprankelende oorbellen. Een oorbel maakt je outfit nog leuker. De oorbellen zijn er al vanaf €12.50, dus voor ieder budget kun je wel een cadeautje uit zoeken. Er zijn veel oorbellen met goud, de Widaro oorbellen kunnen we soms ook in het zilver maken. Stuur ons dan een berichtje. 

3. Bedels

Kies een mooie schakelketting met daarbij een paar bedels. Zo kun je het cadeau helemaal personaliseren en bedels uitzoeken met een speciale betekenis. Zo zijn er bedels vanaf €1.75 en zijn er mooie hartjes, bedels met steentjes of met natuursteen. 

4. Accessoires

Ook hebben we hele leuke accessoires, zoals een mooie sleutelhanger, voor aan je sleutels, tas of telefoon. Leuke haarknipjes voor in je haar of ga voor een fijne warme sjaal

Kom langs in onze winkel en bekijk en geniet van alle leuke sieraden en accessoires die je cadeau kunt geven. We helpen je graag bij het vinden van het juiste cadeau voor een geliefde, maar natuurlijk jezelf verwennen met iets moois is ook heel erg fijn.

Ook bestaat Widaro 15 november alweer 21 jaar. Wat is de tijd voorbij gevlogen en we genieten nog steeds van het maken van de mooiste sieraden. Ook blijft het fijn dat jullie nog steeds in onze 'snoepwinkel' langs komen om de mooiste sieraden & accessoires te bekijken.

We hebben veel zin in de gezellige tijd met cadeautjes, zo zijn we klaar voor het Sinterklaasfeest en natuurlijk is er ook al genoeg moois te shoppen voor de kerst. Bekijk onze giftshop online of kom gezellig langs in de winkel.  

Groetjes, 

het Widaro team.

 


Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.