Oktober: Herfstvibes in de winkel

Oktober: Herfstvibes in de winkel

De herfst begint nu echt wat meer te komen, na een fijne nazomer verandert het weer toch echt wel een beetje. De ochtenden worden nu ook al weer wat frisser en dan is het fijn om een warme, zachte sjaal te gaan dragen. Zo hebben we mooie sjaals in prachtige kleuren.

1. De sjaals van Sjaalmania kun je het hele jaar door dragen, het zijn perfecte travelwraps. De sjaals kun je ook fijn dragen als een omslagdoek. De sjaals zijn er in verschillende lengtes en in mooie kleuren. Nieuw zijn de beanies, die je heel mooi kunt combineren bij de sjaals. De muts is toch een onmisbaar item voor bij je outfit. Staat leuk en deze zijn zo fijn zacht en warm door cashmere en merino wol. 

2. De sjaals van Bufandy met alpacawol voelen zo zacht en warm aan. Ze zijn er in 2 maten, de xs draag je ook fijn binnen en is niet te groot. De andere sjaals zijn echt om in weg te kruipen. Heerlijk bij je jas.

En in de winkel hebben we de nieuwe collecties van onze merken ook binnen. Wat is het allemaal toch weer mooi! Van Une a Une  en The finds hebben we sieraden in mooie naturelkleuren.

Van Sparkling jewels zijn er nieuwe kleuren stenen, zodat je zelf met een creool of oorsteker je eigen prachtige paar oorbellen kunt samenstellen. Met een paar armbanden erbij in dezelfde kleuren en je hebt een prachtset! De nieuwe collectie zal in de loop van oktober online komen. 

De Widaro collectie gaat altijd door. We vinden het zo leuk om steeds weer nieuwe sieraden te maken en we hebben altijd ideeën genoeg. Zo zijn we ook alweer bezig met de sieraden voor de feestdagen, dan is het heerlijk om met sprankel en glitter je sieraden net even wat extra's te geven. Dus blijf regelmatig even op de webshop kijken, want iedere week komen wel weer nieuwe sieraden & accessoires bij.

En woon je in de buurt, kom regelmatig even langs in de winkel. Ook hier veranderen we elke twee weken de etalage en verschuiven de kleur thema's door de winkel heen. Zo wordt je iedere keer weer verrast en zul je iets anders zien.

De herfstvakantie komt eraan dus kom gezellig een keertje langs!

Liefs,

team Widaro


Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.