Sieraden in september 🍁 Trends en inspiratie

Sieraden in september 🍁 Trends en inspiratie

Het is nu nog heerlijk weer, maar de zomer maakt plaats voor de herfst en dat betekent dat het tijd is om je sieradenstijl aan te passen naar de nieuwe seizoenskleuren. We vertellen je er graag meer over.

1. Herfsttinten in sieraden

In september kun je niet om de warme herfsttinten heen. Denk aan de warme bruintinten, bordeauxrood, groen en petrol. Deze kleuren komen natuurlijk terug in de sieraden waardoor je een vleugje herfstpracht aan je outfit kunt toevoegen. 

2. Oorbellen

Draag mooie statement oorbellen van Paulie pocket of Ayala bar en combineer ze met een paar mooie armbanden. Het is leuk om armbanden van verschillende merken bij elkaar te dragen. 

3. Kettingen

De trend laat eigenlijk nog steeds zien dat het mooi is om meerdere kettingen bij elkaar te dragen. Zo combineer je een mooie kralenketting met een schakelketting. Deze kettingen zijn er in zoveel mooie najaarskleuren, de Widaro kettingen maken we zelf en we zullen de komende weken steeds nog weer nieuwe kettingen toevoegen aan onze najaarscollectie. 

4. Bedels

De bedels zijn ook favoriet. Draag ze aan je ketting of oorbellen. Het hart als bedel blijft ook voor het najaar een musthave. Bedels met natuurstenen in mooie herfsttinten zijn prachtig en geven dan ook een vleugje herfst in je sieradenlook. Draag meerdere bedels aan je ketting voor een nog speelser effect. 

5. Overgang van zomer naar herfst

In september verandert langzaam het seizoen en we willen je inspireren door de nieuwe sieraden die we in onze collectie hebben en dan kun jij je eigen sieradenstijl gaan vernieuwen. Combineer je zomerse sieraden met warme, herfstkleuren om een mooie overgang in je sieradenlook te creëren.

Wil je je dagelijkse look nog leuker maken of als je op zoek bent naar iets speciaals voor een feestje we hebben al genoeg moois om je outfit helemaal af te maken. Mocht je nog advies nodig hebben, dan helpen we je graag. Kom langs in onze winkel of stuur ons een mailtje en we kunnen je dan adviseren voor de mooiste sieraden.

Ontdek de nieuwe collectie in september en draag de sieraden met plezier.


Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.